divendres, 22 de maig del 2015

PROJECTE RUTA DE LA TORDERA

Aquesta setmana hem fet un compromís públic per treballar conjuntament amb els municipis veins, Blanes, Tordera i Palafolls, per fomentar activitats vinculades a la valorització dels recursos del territori d'una manera sostenible.

Som conscients que existeix una demanda creixent d'usuaris que cerquen equipaments i activitats d'oci, turístiques i esportives a l'aire lliure, com són el senderisme, el cicloturisme i el BTT. Aquest fet constitueix una oportunitat per a la creació de productes turístics de qualitat, dinamitzadors del territori, no estacionals, complementaris d'altres ofertes i respectuosos amb el patrimoni local. 

Des de l'any 2010 s'està desenvolupant el projecte "Ruta de la Tordera i riera d'Arbúcies", consensuat entre diferents administracions locals. Aquest projecte és una iniciativa de desenvolupament local del territori que s'estructura al voltant d'un itinerari que connecta els diferents municipis ( des del Montseny fins el mar) seguint els cursos fluvials de la Tordera, la riera d'Arbúcies i altres afluents. Els diferents municipis ja han realitzat actuacions del projecte a través de convenis i acords. Ara és necessari impulsar l'adequació d'itineraris, promoció turística, comercialització de productes turístics, en col.laboració amb els diferents agents públics i privats del territori. 

Fins ara Malgrat s'ha mantingut al marge, però des de CIU pensem que aquesta actitut ens fa perdre oportunitats. No podem quedar al marge d'un projecte com aquest. Per això proposem un canvi en la manera de treballar i obrir-nos a la col.laboració amb la resta de municipis per impulsar aquest i altres projectes que ens ofereixin oportunitats de futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada